STRAATCONTACTPERSONEN

Informatie, contacten en hulp dichtbij

Weten welke straatcontactpersoon u in Bakkum kunt benaderen?
Zoek uw straat op onder de namen van de contactpersonen.

Uw straatcontactpersoon kan:

  • vragen beantwoorden en suggesties voor de straat of buurt in ontvangst nemen.
  • informatie geven over praktische ondersteuningsmogelijkheden. Bijvoorbeeld over: vervoer, boodschappenhulp, knoppenhulp, klusjes in huis of lichte tuinklussen.
  • waar gewenst ondersteunen in het uitbreiden van contacten. Bijvoorbeeld: samen een kopje koffie drinken, een wandeling maken of het wijkontmoetingspunt bezoeken in Fase Fier in Bakkum (elke woensdagmorgen van 10-12 uur).
  • met u praten over een andere buurtvraag.

De straatcontactpersonen willen graag iets voor hun straat en buurt betekenen en daar waar gewenst inwoners verder helpen om prettig te kunnen (blijven) wonen. Zo kan ondersteuning dichtbij gevonden worden en kan de betrokkenheid in de buurt nog groter worden.

Inwoners uit Bakkum die zelf geen buurtvraag of ondersteuning nodig hebben, kunnen wellicht bekenden op de hulp van de staatcontactpersonen attenderen.

De contactpersonen zijn verbonden aan Welzijn Castricum en zijn op de hoogte van de verschillende voorzieningen en hulpmogelijkheden in de gemeente. De privacy van inwoners wordt uiteraard gerespecteerd.

Algemene informatie over straatcontactpersonen

Wilt u algemene informatie over de straatcontactmogelijkheden in Bakkum, dan kunt u contact opnemen met Irene Zijlstra-Duim van Welzijn Castricum, telefoon: 0251 65 65 62 of per mail: info@welzijncastricum.nl.

Nog enkele straten in Bakkum zonder contactpersoon

De groep straatcontactpersonen zoekt uitbreiding voor: de Vinkenbaan, Sifriedstraat, Schelgeest. Ook voor Bakkum Noord worden straatcontactpersonen gezocht. Belangstellenden worden uitgenodigd contact op te nemen met Welzijn Castricum, zie bovenstaande adresgegevens.


De groep straatcontactpersonen in Bakkum