Nog geen reacties

Elkaar ontmoeten dankzij de ‘Tafel van Veel’

Ben je alleen en hou je van uit eten gaan, maar houdt het alleen gaan je tegen?

Ieder woensdag houden diverse restaurants een tafel vrij voor mensen die behoefte hebben om nieuwe contacten te maken. Nu is de samenwerking met Balu, Eetbarlekker en d’Miamo, deze in samenwerking met Stiefel. Tegen een vast bedrag van 15 euro krijg je een maaltijd, dit is exclusief drankjes. Er is geen keuzemenu. De nadruk ligt op ontmoeting, dit in combinatie met heerlijk en gezellig samen eten. Een heerlijk avondje uit!

Er is ook de mogelijkheid om op woensdagen te lunchen bij Hof van Kijkuit of De Oude Keuken. Ook hier zal op woensdagen een Tafel van Veel zijn. Heb je een keuze gemaakt waar je wilt eten, bel dan wel eerst naar het restaurant en meld je aan voor de Tafel van Veel. Je bent welkom vanaf 18.00 uur. Deze restaurants draaien dit project tot en met september elke woensdag en daarna zullen andere restaurants het stokje overnemen. Keuze genoeg dus.

Trefpunt Heiloo gaat aansluiten bij het project, dus in de nabije toekomst hoopt men het aanbod te kunnen uitbreiden met restaurants in Heiloo.

Voor meer informatie mail naar info@welzijncastricum.nl of bel 0251 656562

Reacties zijn gesloten.