Nog geen reacties

Gast aan tafel?

Samen eten in huiselijke sfeer (eventueel ook eind januari pas..)

Door corona is het ontmoeten van andere mensen niet makkelijk en voelen sommigen zich alleen, juist in deze tijd. Veel inwoners zitten noodgedwongen thuis en proberen er het beste van te maken. Er kan niets met grote groepen georganiseerd worden, maar met een paar, volgens de huidige regels, kan het misschien wel. Samen eten heeft een geweldig effect op onze gemoedstoestand!

Welzijn Castricum, Stichting Welzijn Ouderen Limmen, Stichting Welzijn Ouderen Akersloot en de ambassadeurs van het Steunpunt Eenzaamheid proberen de komende tijd mensen met elkaar te verbinden in een warme, huiselijke sfeer. Zij matchen eetadressen en gasten op een betrouwbare, laagdrempelige, maar professionele manier. Er kunnen per adres maximaal 2 personen aanschuiven. Vergoeding € 7,50 p.p. Sta jij ook open voor spontane ontmoetingen? Schuif dan aan bij een etentje of organiseer er zelf een bij jou thuis. Laat je verrassen door mooie gesprekken en nieuwe, sociale contacten. Of je nu je kennissenkring wil uitbreiden of je eenzaam voelt maakt niets uit. Samen voor verbinding en gezelligheid zorgen is het streven.

Aanmelden kan voor Castricum bij Welzijn Castricum, tel. 0251 – 65 65 62 of mailen naar info@welzijncastricum.nl onder vermelding van je adresgegevens, leeftijd, interesses, dieetwensen, taalkennis, mobiliteit, wel of geen huisdieren, uit hoeveel personen bestaat gezin (voor aanbieders). Voor Limmen bij Kees Kroone email: cg.kroone@quicknet.nl. Voor Akersloot bij Bart Dekker email bjj.dekker@quicknet.nl

 

Uiteraard kan het diner alleen doorgaan als niemand in huis klachten heeft of heeft gehad en de maatregelen van 1,5 m in acht worden genomen.

Meld je aan

Interesses: waar je graag over praat. Wat zijn je hobby’s? Waardoor raak jij gefascineerd?

  • Leeftijd: hoe oud ben je? En: ontmoet je liever jonge of wat oudere mensen?
  • Eten: wat voor eten heeft jouw voorkeur? Eet je vegetarisch, halal of koosjer? En wat voor eten wil je als eetadres koken?
  • Plaats: wil je nieuwe mensen in je eigen woonplaats leren kennen of juist daarbuiten?
  • Taal: welke talen spreek je? Een deel van onze deelnemers is Nederlands met een migrantenachtergrond en voert vooral gesprekken in het Engels.
  • Mobiliteit: kun je traplopen of heb je een lift nodig? En: hoe toegankelijk is jouw huis als eetadres?
  • Huisdieren: ben je allergisch voor huisdieren of heb je als eetadres zelf huisdieren?
  • De matches maken we op basis van jouw voorkeuren. We realiseren ons dat het om erg persoonlijke informatie gaat die je niet zomaar aan iedereen geeft. Wij gebruiken jouw gegevens alleen voor het tot stand brengen van een match.

 

Reacties zijn gesloten.