De Klussenbank ondersteunt bij het verrichten van praktische klussen in huis en tuin in alle kernen van Castricum zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

 

Handige vrijwilligers komen bij u thuis de klus klaren

65+ers of  mensen met een beperking die zelf de klus niet kunnen verrichten en daar in hun directe omgeving geen andere oplossing voor hebben, kunnen hulp aanvragen voor tuinklussen en klusjes in huis. De Klussenbank bepaalt of een klus al dan niet aangenomen kan worden. Per keer kan maximaal drie uur hulp gegeven worden.

  • Klusjes in huis
    Te denken valt onder andere aan: een schilderij of lamp ophangen, timmer- of schilderklusjes, simpele elektriciteits- en loodgietersklusjes.
  • Tuinklussen
    Te denken valt aan onkruid wieden, plantjes in de tuin zetten of verplaatsen en snoeiwerk. De Klussenbank neemt geen tuinen over, wel kan zij één keer in de vier tot zes weken een bijdrage leveren aan het tuinonderhoud. Verwaarloosde tuinen kan de Klussenbank niet aannemen, deze moeten eerst op orde gebracht worden.

 

Betaling:

U betaalt € 6 per uur. Voor iedere klus of advies wordt minimaal 6 euro berekend, ook als de klus sneller geklaard is.

Client is aansprakelijk voor alle schade door hen veroorzaakt aan materieel en/of personen bij het gebruik maken van onze diensten.

 

Vrijwilliger worden bij dit project?

Wilt u aan de slag als klusser in huis of in de tuin, klik op de link voor meer informatie.

 

Contact Klussenbank