In uw buurt het Buurtboxspel?

Maak uw burenbijeenkomst nog leuker!

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Het Buurtboxspel kan buurtbewoners helpen om elkaar op een leuke manier (nog) beter te leren kennen. Ook komen buurtbewoners met behulp van het spel te weten wat er in de buurt speelt en wat de wensen zijn voor verbeteringen.

Het Buurtboxspel is een kleurrijk kaartspel dat naar keuze met een grote of kleine dobbelsteen binnen of buiten gespeeld kan worden. Het kan gaan om kleine of grotere groepen. Wellicht is het Buurtboxspel een idee voor uw burenbijeenkomst. Doet uw buurt mee aan Burendag, dan is het spel een interessante en dynamische aanvulling.

Welzijn Castricum beschikt over meerdere spelen en leent de spelen kosteloos uit.
Ook kan Welzijn Castricum adviezen geven en als dit gewenst is het spel begeleiden.
In Castricum is het spel al meerdere malen gespeeld. Onderstaand een foto van een burenbijeenkomst van de Kooiwegbewoners in Castricum.

Wilt u gebruik maken van het spel of andere goede tips voor uw buurt? Neem dan contact op met Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5 in Castricum. Telefoon 0251 65 79 98. Of mail naar: info@welzijncastricum.nl.

buurtboxsspel-castricum

Foto: Irene Zijlstra

Reacties zijn gesloten.