Nog geen reacties

Informatiebijeenkomst Eenzaamheid in Akersloot GEANNULEERD

Op 14 april a.s. worden de inwoners uit Akersloot uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over het onderwerp ‘Eenzaamheid’ in de Storeyclub, Wilhelminaplein 1 in Akersloot.
Er is een documentaire die gaat over Nederlands grootste voetballer Johan Cruijff. Hij vertelt daarin dat hem een gevoel van eenzaamheid overspoelde na een slechte wedstrijd  en hij dacht en voelde dat iedereen tegen hem was. Als zelfs de beroemde Johan al last van eenzaamheid heeft, hoe is het dan voor ons gewone stervelingen. Ergens kennen wij allemaal het gevoel van eenzaam zijn wel. Bijvoorbeeld door een levensgebeurtenis, scheiding of overlijden of gepest geworden.
Wat is eenzaamheid nu precies? Komt het in alle leeftijden voor? Wanneer ben je extra vatbaar voor eenzaamheid? Wat kan je eraan doen? Wat doe je als je bij iemand anders eenzaamheid signaleert?
Deze avond is bedoeld voor professionals, vrijwilligers en verder alle inwoners die meer willen weten over dit onderwerp. Vanaf 19.30 uur is de inloop, start om 20.00 uur.

Reacties zijn gesloten.