Iedere eerste zondag van de maand is er van 14.00 – 17.00 uur een soos voor jongeren met en zonder beperking in jongerencentrum Discovery.

Een ontmoetingsbijeenkomst waar gezelligheid voorop staat!


Het is stil rond de Soos…

Voor de uitbraak van het coronavirus, werd er elke eerste zondag van de maand een Soos voor mensen met een lichamelijke/verstandelijke beperking gehouden. Men kon hier vrijblijvend langs komen voor een kopje koffie, een praatje of een spelletje. Sinds de corona uitbraak in maart, zijn de deuren gesloten. Wij  begrijpen dat het juist nu voor mensen met een beperking een moeilijke tijd is, waarschijnlijk ook een extra eenzame tijd. Want niet alleen de Soos heeft de deuren moeten sluiten, misschien kan de dagbesteding of het vrijwilligerswerk ook niet door gaan door Corona. Stichting Welzijn heeft meerdere keren via de mail bezoekers van de Soos uitgenodigd voor een gesprek of een wandelingetje. Door met iemand in gesprek te gaan, kun je even je hart luchten en frustraties delen. Of gewoon lekker met iemand de duinen in, om even het huis uit te kunnen.

Heb je interesse in een ontmoeting met iemand van Stichting Welzijn? Of wil je vrijwilliger worden en als “maatje” in gesprek gaan of een activiteit ondernemen met mensen die door corona in een sociaal isolement zijn gekomen?  Neem dan contact op met Amber: 06-15 39 64 76 of Stichting Welzijn: 0251-65 65 62.

Sterkte voor nu en wellicht tot ziens!