Nog geen reacties

Op zoek naar een leuke uitdaging? Studiekring 50Plus, iets voor u?

Informatiebijeenkomst Studiekring50Plus

Op zoek naar een leuke uitdaging? Leden van Studiekringen50plus blijven bij de tijd. Wilt u als 50-plusser nog breed geïnteresseerd  blijven, of na of naast een actieve baan nieuwe mensen ontmoeten? Geestelijk zo actief mogelijk blijven? De hersenen laten kraken? (use it or lose it).. Dán is een Studiekring misschien iets voor u!

 

In Castricum ligt een plan klaar om samen met u een nieuwe Studiekring op te richten. Laat u overigens niet afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zo blijft deze groep mannen en vrouwen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen.  De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Doorgaans ontstaan er binnen een studiekring hechte vriendschappen die jarenlang kunnen blijven bestaan. Een studiekring komt doorgaans éénmaal per twee weken bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. Een studiekring is voor mensen die hebben ontdekt dat thuis een heerlijke plek is, maar óók dat nieuwe contacten en in gesprek gaan over inhoudelijke onderwerpen je leven kunnen verrijken. Een fysieke beperking is geen belemmering om mee te doen. Meer informatie kunt u vinden op de website www.studiekringen50plus.nl

 

In de bibliotheken in Castricum, Akersloot, Limmen en bij  Welzijn Castricum zijn folders met informatie beschikbaar. Vooraf aanmelden voor de informatiebijeenkomst wordt op prijs gesteld.

Datum activiteit        woensdag 28 augustus 2019

Tijd activiteit             10-00-12.00 uur

Plaats activiteit        Castricum, foyer Geesterhage, Geesterduinweg 5, Castricum

Toegangsprijs          gratis

Aanmelding             Informatie en aanmelding: Marian Visser (Bibliotheek Kennemerwaard) e-mail m.visser@bknw.nl

Ingrid Wellen, (Stichting Welzijn Castricum) tel: 0251-656562 of e-mail: i.wellen@welzijncastricum.nl

Reacties zijn gesloten.