Nog geen reacties

Uitnodiging bewoners Dorpsstraat Castricum

Uitnodiging bewoners Dorpsstraat

De Dorpsstraat is een levendige straat in Castricum: wonen, winkelen, uitgaan en verkeer komen samen in deze straat. Zo nu en dan is het belangrijk om na te gaan of al deze zaken naar ieders tevredenheid lopen. Een bewoner uit de Dorpsstraat is al enige jaren actief om de belangen van de Dorpsstraat te behartigen en zou dit graag samen gaan doen. Het gaat om: vragen, ervaringen en wensen inventariseren en vertalen naar een leefbare straat in samenwerking met betrokkenen.

Op initiatief van deze Dorpsstraatbewoner wordt, samen met Welzijn Castricum, op woensdag 19 september om 20.00 uur een ‘straatoverleg’ georganiseerd bij: Wier&Ga, Bakkerspleintje 26. Het gaat om het bespreken van actuele ontwikkelingen en vragen over: wonen, verkeer, horeca, veiligheid en eventuele overlast. Het accent ligt op: wat kan beter in de straat en hoe kan daaraan bijgedragen worden.

Aanmelden voor het straatoverleg kan telefonisch bij Welzijn Castricum: 0251 65 65 62 (op werkdagen tussen 9.00-12.30 uur) of per mail 

Wie niet op de 19e deel kan nemen, maar wel een bevinding of vraag over de Dorpsstraat door wil geven, kan ook van bovenstaande contactgegevens gebruik maken.

Reacties zijn gesloten.