Nog geen reacties

‘Vrijwilligerswerk in Castricum’ bijeenkomst

Vrijwilligerswerk in  Castricum

De Gemeente Castricum en Welzijn Castricum organiseren op donderdag 18 oktober 2018 een informatieve bijeenkomst rond het vrijwilligerswerk in het gemeentehuis.

Jonge senioren voor Castricum is bedoeld voor mensen die willen kennismaken met mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. De initiatiefnemers, Gemeente Castricum en Welzijn Castricum, benadrukken dat iedereen welkom is, die zich wil oriënteren op de mogelijkheden zijn of haar levenservaring in te zetten voor anderen, leeftijd is daarbij niet belangrijk, de bijeenkomst is voor iedereen die vrijwilligerswerk wil gaan doen interessant.

Er staat de bezoekers een informatief programma te wachten. Vanaf half twee kan men binnenlopen en staat de koffie en thee klaar. Om twee uur wordt iedereen welkom geheten en volgt een presentatie over valkuilen en kansen in het vrijwilligerswerk. Vervolgens kunnen de deelnemers kiezen uit korte workshops waarin vrijwilligers vertellen over hun praktijkervaringen en kunnen zij zich oriënteren op een kleine informatiemarkt, waar informatie over vacatures en organisaties wordt gegeven.

Wie meer wil weten over deze bijeenkomst kan terecht bij Stichting Welzijn Castricum. Aanmelden is gewenst, mailen naar inekevanexter@debuch.nl .

Reacties zijn gesloten.