Welzijn blij met opbrengst actie CSV handbal


Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni stond een team van 17 spelers van CSV Handbal voor een zware opgave: 24 uur aaneengesloten handballen voor het goede doel. Vele teams waren aanwezig bij het grootse evenement in Sportcentrum De Bloemen, dat voor de gelegenheid de sporthal en krachtvoer voor het team ter beschikking stelde.24 uur handballen gaat je niet in de koude kleren zitten. Het voedingsadvies van De Voedingstuin en krachtvoer van Technolyt, De Bloemen en Albert Heijn Castricum was meer dan welkom, net als de behandelingen van Fysiotherapie Rootjes. Het werd de spelers af en toe wazig voor de ogen, maar met de mooie opbrengst als doel werden alle wedstrijden fanatiek uitgespeeld en gewonnen.

Met hun actie haalden ze maar liefst 7.000 euro op voor hun club en, door een verdubbeling door Nh1816 verzekeringen, 14.000 euro voor Welzijn Castricum.

Alsof 24 uur handballen nog niet genoeg was, werd er ook nog een officieel wereldrecord neergezet door het team. Namelijk 10 tennisballen in een groep van 10 spelers rond gooien in 16.17 seconden. Beelden zijn te zien op de Facebookpagina van CSV. Met dank aan Notariskantoor Feikema en Smal Otte Advocaten die erbij waren om dit record officieel vast te leggen.

Foto : Xander Blankestijn, voorzitter van CSV Handbal, speler van het 24 uur team en organisator van het evenement, overhandigt de cheque van 14.000 euro aan Florence Eijck en Irene Zijlstra van Welzijn Castricum.

 

Reacties zijn gesloten.