Maak vrienden bij Join us!

Vind je het moeilijk om vrienden te maken? Dat is niet gek. In Nederland voelt 8% van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar zich eenzaam. Door de coronacrisis is dat aantal op dit moment zelfs hoger. Voel jij je vaak alleen? En wil je dat veranderen? Meld je dan aan voor Join us. We brengen je in contact met leeftijdsgenoten en helpen je sociaal sterker te worden. In samenwerking met Stichting Welzijn Castricum start Join us een groep voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar.

Wat doe je bij Join us?

Join Us is een landelijke organisatie, die eenzaamheid onder jongeren aanpakt. De jongerenwerkers van Welzijn Castricum voeren dit programma in de regio. Tijdens tweewekelijkse bijeenkomsten leren wij jongeren tussen de 18 en 25 jaar hun sociale leefwereld te vergroten en ook hun sociale vaardigheden te verbeteren.

Drempelvrees

“Ik vond het spannend om naar Join us te gaan. En ook een beetje stom!”, zegt Lisa (17 jaar). Ze vertelt: “Voordat ik naar Join us ging had ik geen vrienden. Ik wilde dat wel graag, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Tot ik hoorde van Join us. Ik vond het een beetje stom om te gaan. Ik had toch geen probleem? Gelukkig ben ik gegaan. Ik voel me prettig in de groep en heb er leuke vrienden ontmoet waarmee ik afspreek, ook buiten Join us.”

Kom erbij. Join us!

Ben je nieuwsgierig naar Join us? Iedereen is van harte welkom! Je kunt jezelf aanmelden via de website. Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Deelname is gratis.

Datum: elke oneven vrijdag

Tijd: 19:00-22:00 uur

Waar: De Landbouw, Dorpsstraat 30, Castricum of op een afgesproken plaats

Kosten: deelname is gratis, maar kosten voor activiteiten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden via Join Us: www.join-us.nu

Een jongerenwerker neemt dan contact met je op.

AANMELDEN!