Maak vrienden bij Join us!

Vind je het moeilijk om vrienden te maken? Dat is niet gek. In Nederland voelt 8% van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar zich eenzaam. Door de coronacrisis is dat aantal op dit moment zelfs hoger. Voel jij je vaak alleen? En wil je dat veranderen? Meld je dan aan voor Join us. We brengen je in contact met leeftijdsgenoten en helpen je sociaal sterker te worden. In samenwerking met Stichting Welzijn Castricum start Join us een groep voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar.

Wat doe je bij Join us?

Bij Join us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen! Tijdens de avon

den zijn er begeleiders aanwezig die je helpen sociaal sterker te worden! Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn.

Drempelvrees

“Ik vond het spannend om naar Join us te gaan. En ook een beetje stom!”, zegt Lisa (17 jaar). Ze vertelt: “Voordat ik naar Join us ging had ik geen vrienden. Ik wilde dat wel graag, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Tot ik hoorde van Join us. Ik vond het een beetje stom om te gaan. Ik had toch geen probleem? Gelukkig ben ik gegaan. Ik voel me prettig in de groep en heb er leuke vrienden ontmoet waarmee ik afspreek, ook buiten Join us.”

Kom erbij. Join us!

Ben je nieuwsgierig naar Join us? Iedereen is van harte welkom! Je kunt jezelf aanmelden via de website. Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Deelname is gratis.

Join us Castricum 12-18 jaar

Om de week is er op dinsdag van 18.30 uur tot 21.30 uur een gezellige avond bij Ontmoetingscentrum Conquista (Kerkweg 50, Limmen). Kijk op de site joinus.nu en ontdek wanneer de eerstvolgende avond is. Wil jij erbij zijn? Dat vinden we leuk. Hieronder kun je jezelf aanmelden. Wil je liever eerst een avondje proefdraaien? Je bent van harte welkom. Stuur een appje naar Amber (06- 15 39 64 76) of e-mail naar castricum12-18@join-us.nu.

Join us Castricum 18-25 jaar

Om de week is er op dinsdag van 19.00 – 22.00 uur een gezellige avond bij Ontmoetingscentrum Conquista (Kerkweg 50, Limmen). Hieronder kun je jezelf aanmelden.

 

AANMELDEN!

Je bent niet de enige

Amber – Join Us Castricum

Hoi! Ik ben Amber. Ik ga elke ochtend lekker rennen in de duinen. Als het kan, ga ik graag naar festivals en bandjes. Join us heeft al heel veel andere jongeren in Nederland geholpen met aansluiting vinden bij leeftijdsgenoten. Ook jou kunnen we helpen. Wist je dat je bij ons zelf je tempo bepaalt? Weet dat je niet de enige bent die zich niet gehoord of gezien voelt.

Kom in actie, samen met ons! Ik hoop je snel te spreken. Je mag me altijd mailen, bellen of appen. Je vindt me ook op Insta en Facebook (Amber Jongerenwerk). Zullen we elkaar gauw ontmoeten?

Ik weet hoe het voelt

Nina – Join Us Castricum

 

Hoi! Ik ben Nina, geboren en getogen in Haarlem. Mensen om mij heen zeggen dat ik opvallend en aanwezig ben. Het gevoel anders te zijn of er niet helemaal bij te horen is mij dan ook niet onbekend. Mijn ADHD draagt daar aan bij. Bij Join us voelen alle jongeren zich veilig en thuis. Ook jij mag jezelf zijn en fouten maken. Je kunt me altijd aan de mouw trekken om iets te vragen of een spelletje te doen. Twijfel je nog? Dat geeft niks. Het kennismakingsgesprek doen we op een plek die voor jou veilig en vertrouwd voelt. Als het je wat lijkt, gaan we samen het Join us avontuur aan.