Nog geen reacties

Kidsvakantiecocktail 2022

KidsVakantieCocktail

 

Van vrijdag 16 juli t/m zaterdag 27 augustus zijn er veel leuke activiteiten te doen voor kinderen van 2 t/m 12 jaar in Castricum, Bakkum, Akersloot en Limmen.

Samenwerkingsverband KVC (Kids Vakantie Cocktail) organiseert in gezamenlijkheid met vele sportieve en creatieve organisaties weer de KidsVakantieCocktail met veel aantrekkelijke activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden.

Voor een aantal activiteiten wordt een eigen bijdrage gevraagd, de meeste zijn wél gratis.

Zie hier de overzicht van alle activiteiten: Kidsvakantiecocktail 2022

Mocht u als ouder deze eigen bijdrage niet kunnen bekostigen vanwege een laag inkomen, dan biedt Welzijn Castricum de mogelijkheid om toch mee te kunnen doen met deze activiteiten.

 

Aanmelding kosteloos meedoen

Om kosteloos mee te kunnen doen, is het mogelijk een strookjes op te halen bij Welzijn Castricum.  Deze strookjes dienen als toegangsbewijs. Kinderen en ouders (minimum inkomen) kunnen voor strookjes en informatie contact opnemen met Welzijn Castricum, Dorpsstraat 30 te Castricum.
Dankzij een sponsor wordt deelname mogelijk gemaakt.

Welzijn Castricum is dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur. Telefoon 0251 65 65 62. Mail: info@welzijncastricum.nl.

De strookjes
De strookjes leveren de gezinnen in bij de deelnemende organisatie en dienen als toegangsbewijs. Achteraf kunnen deze strookjes door de deelnemende organisaties bij Stichting Welzijn Castricum worden ingeleverd, waarna de kosten worden overgemaakt op de bankrekening.

Wilt u de strookjes komen halen? Kom dan langs tijdens de open inloop op ma of vrij van 10.00 tot 14.00 uur of op donderdag tussen 10-12 uur. Wilt u een strookje digitaal ontvangen of inleveren mail dan naar n.meijers@welzijncastricum.nl

Veel plezier bij de activiteiten!

Reacties zijn gesloten.