Nog geen reacties

Come Together! Music, food and arts

Come Together in Castricum met o.a. ‘De Autoriteit’ en DJ-duo ‘Vier Diep’

Zaterdag 6 april presenteert Welzijn Castricum een nieuw cultureel event, met een cocktail van live muziek, DJ’s, kunst en culinair: Come Together!

In de voorzaal van de Landbouw op de Dorpsstraat 30 wordt een lounge gecreëerd, een foodbar en een artshop, Op het podium in de achterzaal komen o.a. de band ‘De Autoriteit’ en het DJ-duo Vier Diep live hun kunsten vertonen.

De Autoriteit is misschien wel de gezelligste hiphop-act van de lage landen die vooral opvallend door de geniale Nederlandstalige teksten van frontman Danny Dio. Verwacht een gevoelige ballade over wildplassen, snoeiharde gangster-rap over muggen en een saga over een man wiens leven een hel wordt na een potje straatvoetbal. De Autoriteit heeft zeker banden met Castricum, drummer Jair woont er, bassist snybone is er geboren en gitarist Martijn ging er naar school.

Het dynamische Castricumse DJ-Duo Vier Diep, bestaande uit de getalenteerde Sjoerd en Senne, staat klaar om de dansvloer te laten swingen met hun unieke mix van 80’s en 90’s muziek. Geïnspireerd door een diepe passie voor muziek en gedreven door het verlangen om mensen met elkaar te verbinden door middel van geluid, belooft Vier Diep een avond vol energie, nostalgie en onvergetelijke momenten.

Waar: De Landbouw, Dorpsstraat 30 Castricum

Kosten: € 7,50

Bestel nu jouw kaarten via: https://eventix.shop/q8r9d455

Reacties zijn gesloten.