Nog geen reacties

Nieuwe vrienden maken? Treffers Buch!

Maak nieuwe vrienden met Treffers Buch.

Ben je op zoek naar iemand met wie je een interesse deelt, een wandel/fietsmaatje of gewoon iemand voor de gezelligheid? Vanaf februari lanceren de Welzijnsorganisaties uit Heiloo, Uitgeest en Castricum een gezamenlijke nieuwe website genaamd  ‘Treffers’ www.treffersbuch.nl.  Treffers Buch is een leuke en makkelijke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Hier vind je mensen van diverse leeftijden uit de regio’s Heiloo, Castricum, Uitgeest en Bergen die net als jij op zoek zijn naar ‘gewoon’ een vriend of vriendin voor gezelschap en het gezamenlijk ondernemen van activiteiten.

Claudia Spit van Treffers BUCH legt uit ‘Het is een website om nieuwe mensen te leren kennen en samen activiteiten te ondernemen in deze regio. We richten ons op inwoners van de BUCH (Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo) om vriendschappen in de eigen omgeving te stimuleren. De activiteiten vinden plaats in de BUCH of starten vanuit de BUCH.’ De organisatie achter Treffers BUCH plaatst activiteiten maar ook de leden zelf kunnen activiteiten bedenken en deze op de website zetten.  Door het meedoen aan activiteiten en samen op pad te gaan kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan. ‘Treffers BUCH is voor inwoners vanaf 20 jaar tot 75 jaar en ouder. Ons platform staat voor iedereen open, zolang je respectvol met elkaar omgaat, het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen en gezellige activiteiten te ondernemen. We hebben de activiteiten in 6 verschillende categorieën verdeeld, zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor actief/sportief, muziek/theater of eten/drinken, op de website lees je er meer over.’

Het lidmaatschap kost €5, euro per kwartaal, het eerste half jaar van 2022 is gratis. Voor vragen of wie meer wil weten kan contact met ons opnemen via info@treffersbuch.nl of bel met het Trefpunt Heiloo via 072 533 12 97.

 

Reacties zijn gesloten.